Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

23 Şubat 2013 Cumartesi

Bu Günüm

Bu gün oğlum direksiyon sınavına girdi. Kazanmış. Ben sabah kahvaltıdan sonra bulaşık yıkadım büyük tencereleri elimde yıkıyorum. Sonra resim atölyesine gittim. Geçen hafta başladığım tabloya devam ettim. Bu gün onu bitirdim yenisine başladım.
Hocamız diyorki bu tarz resime daha yatkınsın. Yeni başladığım tabloda bu tarzda. Kayıklı bir resim.
Akşam yemeğinden sonra film seyrettim." Başka Bir Kadın" Başrollerini Juliette Binoche ve Mathieu Kassovitz’in paylaştığı film, sinemaya oyuncu olarak adım atan Sylvie Testud’un ilk yönetmenlik denemesi.
 
  JetFilmizle.COm dan seyrettim.
Filmde bir sabah uyanan kadın kendini 15 yıl sonrada bulur. Bende 15 yıl öncesini düşündüm. Oğlan üç yaşında idi. Küçücüktü. Şimdi boyumu aşıyor iriyarı. Birden öyle karşımda görsem korkardım herhalde. Kızımı arardım herhalde, okulları bitirip çalışmaya başladı. Büyümelerini kaçırmış olmak üzerdi beni. Bilgisayar yoktu, Bloglar, facebook, cep telefonu yoktu. Resim kursumda yoktu. 15 yıl önceden şimdiye uyansam herhalde çok şaşırırdım. Adapte olamazdım.Ölmez sağ kalırsak 15 yıl sonramız nasıl olur acaba?

2 yorum:

  1. Resmini çok beğendim. Bu tarz Leonid Afremov isimli bir ressamın resimlerine benziyor. Gooogleda aratabilirsin, ne resimleri var. Ben 75-80 tanesini kaydedip kendime bir klasör açtım. (Gerçi biliyor da olabilirsin elbette, bir ben biliyor gibi davranmak istemem. Ama her ihtimale karşı yazmak istedim.) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ressamın adını biliyordum ama postu yazarken hatırlayamadığım için yazamadım. Hatırlattığın için teşekkür ederim. Sevgiler.

      Sil