Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Mart 2012 Cumartesi

Resim kursu

Bu gün hava soğuk ama açıktı. Dünkü kar yağışından sonra havanın açıklığı iyi geldi.
   Öğleyin resim kursuna gittim. Nar ağacı tabloma devam ettim. Dün akşam yaprakların yarısını boyamıştım.
  Bu gün yaprakların diğer yarısınıda boyadım. Arkadaşım Şükranın ikinci torununun 40 ı çıkıyorken mevlüt okutuyorlardı oraya gittim.
 Oradan "18 Mart, Çanakkale Zaferine Üç Boyutlu Bakış" etkinliğine katımak için erken kalktım.
Perdeler kapatılmış ve üç boyutlu gözlüklerimizi takmış perdeden geçen resimleri izledik. Öğretim görevlisi Sayın İhsan Ayıktan'ın  "Asırlardır Anadolunun Kilidi" adlı kitabı için Çanakkalede çektiği  100 adet resmi Çanakkale ile ilgili şiirler eşliğinde izledik.
     Sılayt gösterisi bittikten sonra tekrar atölyeye geçip resme devam ettim. Ağacın bir tarafındaki kuşları boyamaya başladım.
 Saat akşamın beşi oldu. Tamda konsantre olmuştum süre bitti. Bir dahaki cumaya bu tablo yetişmez. Kendimi sıksam çerçeve ıslaklığı vs  adapazarı sergisine yetişmez. Bende oraya iki tabloyla katılırım. Uçamayan kelebek ve köprülü tablolarımla.
                                                   Bu tablonun daha çooook işi var.
                                           




2 yorum:

  1. Bu bloga gire çıka sonunda tualleri ben de indireceğim dolaptan. Yeğenim ve nişanlısı evleri için Kız Kulesi resmi sipariş ettiler. Galiba o da vesile olacak. Köpekle (hele kokulardan böyle rahatsız olurken) nasıl olacak bilmiyorum:)
    İyi Pazarlar...

    YanıtlaSil
  2. Tekrar resme başlayacağınıza çok sevindim. İnşallah Paçoz izin verirde rahaı çalışırsınız. Aşamaları bizimle paylaşırsınız değilmi?

    YanıtlaSil