Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Mart 2012 Pazar

Haftanın Özeti

Okula gidildi. Çarşamba günüm boş. Temizlik yapıldı. Azime hnma güne gidildi. Yeni araba alındı,hayırlı olsun. Tekrar okul ve Cuma akşamı kursa gidildi. Sanat merkezindeki sergi gezildi. Yurtkur'un halk eğitim merkezi ile birlikte hazırladığı, yurtlarda kalan öğrencilere yönelik, geçtiğimiz aylarda yapılan kurslarda ortaya çıkan, Ebru, Taş Bebek, Fotoğraf ve Takı Tasarımları ürünlerinin yer aldığı sergi incelendi. bir iki fotoğraf çekildi.
                                                              Yumurta kafalar çok güzeldi.

                                   Ebru çalışmasından çanta ve taş çalışmaları harikaydı.


                                          Ebru çalışmaları çok güzeldi. bir iki örnek çektim.


                  Veee fotoğraf çalışmalarına bayıldım. Çok güzellerdi. Yine bir iki örnek çektim.
                                                                   ******
Geçtim atölyeye benim yaşar hanıma devam ettim. Bu tabloya başlayıp arada başka tablo çıkardım. Narları boyadım Cuma akşamı. Cumartesi Çay olduğu için gidemedim.
Yaprakları ve kuşları daha sonraki oturumlarda yapacağım. Acele etmem lazım 23 martta Adapazarında sergi açacakmışız. O sergiye bu tablomuda yetiştirirsem üç tablo ile katılabilirim. İzin alabilirsem 23 martta sabah gidip tabloları yerleştirip akşama döneceğiz. Sanırım bir hafta on gün açık kalır sergi.
          Çayda eğlendik çekiliş yapıldı ve çok şanslıydım. Bir kutu küçük reçellik aldım. Kutunun içinde 6 minik kase vardı ve 6 çekiliş numarası. 4üne hediye çıkınca bende şaşırdım. 2m kıpkırmızı ipek kumaş, mavi ev terliği, 6adet su bardağı ve son olarakda kalp kutu içinde fincan takımı. Çok şanslıyım demi?


                                                                     Hediyelerim.
                                                                         *****
 Akşam yemeği bulaşığı toplaması derken saat 9-10 oluyor. tv yi açmıyorum. Bir sürü blog kaydettim sık kullanılanlara. Onların yazdıklarını okuyorum. Hele çok sevdiğim 4-5 arkadaş var onların bloğuna hergün girip kontrol ediyorum yeni bir şeyler yazmışlarmı diye. Yanımda dantelimde var arada onuda örüyorum. Kafamı dinlendiriyor. Kollarım gözlerim ağrısada yapmaktan vazgeçmiyorum.
                                                          Bu ağaç olacak. yarısı çıktı.
Toplu iğnelerle takip ediyorum modeli. Simetrik olmadığı için tek tek kareleri takip ediyorum.Yaptığım karenin iğnesini yastığa batırıyorum, ayaktaki iğneyi takip ediyorum. Karışık olduğu için böyle bir çözüm buldum.
                 Bu köşede oturuyorum. önümde laptop, elimde dantel günler böyle geçiyor.

2 yorum:

  1. Haftaya bakınca neler neler sığmış, kolaylıklar gelsin:)
    Yastık çok hoşuma gitti ama galiba her sırada bakılması yorucu. Tığ işi daha doğrusu elişini de çok severim, devamlı hobi bloglarını geziyorum, doymuyorum.
    Güzel bir hafta dilerim...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Nur hnmcım. Ördüğüm dantelin perde olacağını yazmayı unutmuşum. Kaçıncı perdem olacak hatırlamıyorum. Saymam lazım. Neyse bitince perdelerim serisindeki ördüğüm perdeleri sayar bunuda eklerim. Bitmesi içinde en az bir sene gerekli. Kendimi sıkmadan örüyorum. Sizede iyi haftalar dilerim :)

    YanıtlaSil