Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

6 Nisan 2012 Cuma

Adapazarı AKM Sergisi

23mart-4nisan tarihleri arasında açık kalan Sakarya sergimizin açılışında bulunamamıştım ama tabloları toplamak ve Adapazarını görmek için kapanışa gittim.
                                                            Benim yaptığım tablolar
Atatürk Kültür Merkezindeki salonu gezdim. Tablolarımı çektim. Yer dar olduğu için 'az tablo ile katılın' demişti hocamız. Evdeki20 kadar tablo boynu bükük kaldı. Son yaptığım ikisi ile katıldım.
                                                          Açılış muhteşem olmuş.

                                                       Karma sergide arkadaşların tabloları.
Bir alışveriş merkezi ve pazarını gezdik. AKM nin havuzlu bahçesinde oturup çay içtik. Islama köftesi meşhurmuş, ben başka bir şey yedim eşim 'kaçırmışsın ıslama köfteyi' dedi. birdahaki sefere artık.

5 yorum:

  1. Karma sergilerin böyle sürprizleri vardır. İsteriz ki tüm işlerimiz sergilensin. Ama şartlar elvermez. Biraz üzülürüz. Aslında "rolün küçüğü de büyüğü de bir" mantığı geçerli burada da.
    Nicelerine Sevginin Ruhu...Bir gün kişisel sergi de gerçekleşir umarım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. İnşallah Asuman hanım inşallah. Bir gün buradan kişisel sergimide duyurur yayınlarım. Kişisel sergi için kırk, elli tablo olması gerekiyormuş, benim yarısı oldu...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Resim yapabilmek harika bir yetenek ve ben çok özeniyorum. Önümüzdeki sene resim kursuna gidicem insallah.. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Resim yapmak insanın ruhunu dinlendiriyor. Kursa gitmeyi ihmal etmeyin. Çok güzel tablolar çıkaracağınızdan eminim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun. 4 tablo az görünse de bence önemli bir adım bu. Dilerim kişisel serginizi kısa sürede açarsınız. Tekrar kutlarım.

    YanıtlaSil