Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Aralık 2013 Cumartesi

Sisli Günler

Kar yağışından sonra sis bastı burayı. İki haftadır her sabah bakıyorum sis ve soğuk. Yerlerdeki buzlarda erimedi. Keskin soğuk devam ediyor.
                                                        Sisler arasından güneşin doğuşu
 Okula giderken eşim bırakıyor. Bahçeden arkadaşların koluna girerek geçiyorum. En korkunç gelen buzlu basamakları çıkmak. Onuda arkadaşların yardımıyla çıkıyorum.Okula girdim mi son derse kadar çıkmıyorum okuldan.
Kar ve buzlar erise daha bir şey istemiyorum. İzmirde doğup büyüyen biri olarak Bolu da yaşamak bana kutuplarda yaşamak gibi geliyor. Arkadaşların çoğu hasta. Ben de hasta olmaktan korkuyorum. Koruyorum kendimi hasta olmamak için.
                        Güneşin batışı da harika. Doğal gazla çok ısınamasak da idare ediyoruz.
Zorunlu olarak okula gittim. Onun haricinde dışarı çıkmadım sayılır.Pazara gitmedim bakkaldan idare ediyoruz. Kuaföre gitmedim beyaz saçla dolaşıyorum (bu beni çok rahatsız ediyor). Resim kursuna neredeyse üç haftadır gitmedim.( Bu gün gittim yeni tablomun çizimini yaptım.) Yani kış mevsimi güzelde yaşanması zor bir mevsim. Şöööyle sıcak yerleri istemiyor değilim.

 Ülke gündemi de iç açıcı değil. Haberleri beş dakikadan fazla seyredemiyorum. Ruh sağlığım bozuluyor. Kendimi korumam lazım dimi ama? Velhasıl bu aralar tadım tuzum yok... Bir an önce soğuk havanın gitmesini istiyorum.
Herkese sıcak günler.

4 yorum:

  1. Ülke gündemini kah eğlenerek, kah içim acıyarak izliyorum ben. Kendi söyledikleri yalanlara kendileri inanıyorlar deken çok gülüyorum ama buna inananlar da olduğunu fark ettiğimde çok içim daralıyor. Yahu tuz kokarsa neylersin sendromu yaşatıyorlar bize. Zavallı Kuzey Avrupa insanları, ülkeleri ne sıkıcıdır kim bilir? Düzenli, refah ama tek düze.. Başbakanları bile işe bisikletle giden insanlar nasıl eğlenceli olsunlar ki? Sis yollardan uzak olsun. Yolcular var malum:) İyi bir hafta diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ülke gündemi içimi daraltıyor. Hep birlikte geriye gidiyoruz. Çok üzülüyorum. Ne yaparsak yapalım kendi bildiklerini okuyorlar. İstenilen de karamsar ve kaderci bir toplum olmamız. Toplum olarak bilgili, eğitimli olursak çıkarız bu durumdan yukarılara.
    İyi düşünelim iyi şeyler olsun. Size de iyi haftalar.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel fotoğraflar paylaşmışsınız.Bir kış sever olarak çok beğendim :)

    YanıtlaSil