Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Şubat 2012 Cumartesi

Okul Yemeği

Dün akşam oğlumun okulunun 'kaynaştırma ve tanışma' yemeği vardı. Yoğun kar yağdığı için gitmeye korktuk. Çünki gideceğimiz otel yukarıda idi, yolu yokuşdu. (gzll) Kayarız diye korkuyorduk. Tuzlama yaptıkları için rahat gittik geldik.

Yemekde kalabalıkdık. Kayınvalidem, görümcem ve ailesi, iki tanıdık aile olunca eğlenceli oldu.
İlk dikkatimi avizeler çekti. Çok büyük ve güzeldiler. Ordövr tabağı zengindi ve onunla doyduk.Birde suböreği geldi ki muhteşemdi.
Ana yemek tavuk dolması. içpilav ve patates püresi idi.Patates püresi katkat börek gibiydi. pilavın tadıda güzeldi. tavuk dolması sert olmuştu. Ordövr tabağındada tavuk vardı. Onun için tavuk dolması kaldı.
Tatlı olarak zar gibi doğranmış meyve parçaları yanında çukulata soslu yuvarlak ekler vardı. Tadı nefisdi.
Bir piyanist ve bir solist salonu şenlendirdi.(sol üst Köşede görünen) Solist 'ne kadar ciddi bir topluluk' diye biraz eleştirsede daha sonra salonu çoşturmayı başardı. Kendiside hem söyledi hem oynadı. Bütün vücudunu titreterek oynaması hayranlık uyandırdı.
Salonun avizalarinin genel görünümü. Bizim masada hep beraber kalktık oynadık. Tanıdıklar olunca daha çok eğleniliyormuş. Güzel bir akşam geçirdik. Dönüşte önce kemerimi bağladım nolur nolmaz. Sağ salim evimize geldik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder