Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Aralık 2011 Perşembe

Latife Hanım (kitap)

Yavaş yavaş sindire sindire okuduğum bir kitap. Bitiği için üzüldüm.
Latife hakkında bunca zamandır hiç bir şey bilmiyormuşum. Hatta kızıyordum ona Atatük'ümüzü üzdüğü için. Bu kitabı okuduktan sonra onu çok seviyorum. Herkese tavsiye ediyorum.
...


 İpek Çalışlar yazmış. Doğan Kitapçılık A.Ş

 Asuman Yelen dedi ki...
O eser, bu on sene içinde okuyup bitirebildiğim birkaç kitaptan biri. Aynı fikirdeyim. Ailesi tahsili, kültür birikimi, modern çizgisi, vatan sevgisiyle mükemmel bir genç kız. Atatürke hayranlığı, sevgisi, saygısı sonsuz. Birlikte oldukları sürece onun yaşamına verdiği destek, sağlığıyla, rahatıyla ilgilenmesi, siyasi yaşamına katkıları, işinde sağ kolu oluşu.
Ve sonrasında ölene kadar sürdürdüğü mütevazı onurlu yaşamı. Ben de çok etkilendim.

3 yorum:

  1. O eser, bu on sene içinde okuyup bitirebildiğim birkaç kitaptan biri. Aynı fikirdeyim. Ailesi tahsili, kültür birikimi, modern çizgisi, vatan sevgisiyle mükemmel bir genç kız. Atatürke hayranlığı, sevgisi, saygısı sonsuz. Birlikte oldukları sürece onun yaşamına verdiği destek, sağlığıyla, rahatıyla ilgilenmesi, siyasi yaşamına katkıları, işinde sağ kolu oluşu.
    Ve sonrasında ölene kadar sürdürdüğü mütevazı onurlu yaşamı. Ben de çok etkilendim.

    YanıtlaSil
  2. O kadar istediğim halde araya karıştı bir türkü okuyamadım nedense, eh artık oda 2012 yılına kalsın.
    Gönlünce ve en başta sağlık olmak üzere, sevdiklerinle umutlarının gerçekleştiği en güzel günlerle ve mutlulukla geçireceğin bir yıl dilerim.
    MUTLU YILLAR

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Asuman hnm Kitabı ne güzel özetlemişsiniz. İzninizle yorumu kayıtın altına kopyalayacağım. Sağlıklı, mutlu, sevenlerinizle, her istediğinizin gerçekleşeceği yeni bir yıl dilerim.

    Sevgili nur hnm çok güzel bir kitap okumayı ihmal etmeyin. Sağlıklı, mutlu, sevenlerinizle, her istediğinizin gerçekleşeceği yeni bir yıl dilerim.

    YanıtlaSil