Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Aralık 2011 Çarşamba

Rüyalar

Geçen cuma günü okula gittim. Öğretmenler odasına girdim. Günaydın derken Olcay hanım
-Aaaa sizi rüyamda gördüm.
-Hayır olsun nasıl gördün?
-İkimiz bir evdeyiz dualar ediyoruz, Ayetelkürsi okuyoruz tespih çekiyoruz. Uyanmışım hala okumaya devam ediyorum.
-Ooo çok güzel bir rüya önü açık. Harika    dedim
   Haftasonu geçti. Pazartesi günlerim boş. Benim boş günüm diye gezme günlerimizi bu günlere denk getiriyoruz. Münevver abladayız. Hoşbeş den sonra
-Seni rüyamda gördüm. Beyazlar giymişsin. Bir tarlanın ortasındayız. buralar bizim genişleyecek diyorum. Çok güzel bir rüya, tarlada uzun beyaz elbisen içinde yürüyoruz diyor.
Daha anlatıyor ama hatırlamıyorum.
   Ertesi gün okula gidince Hanım hnm sizi rüyamda gördüm deyince ben şaşırıyorum noluyo ya herkes beni rüyasında görüyor diye düşünüyorum.
-Hayırdır nasıl gördün?
-Okul günümüz varmış ve ben uyumuşum hiç hazırlık yapmamışım. siz ve olcay hanım bana yardım ediyorsunuz sarmalar, içli köfteler yapıyorsunuz. Olcay hanım tatlıları üstüste diziyor çok görünsün diye beni kurtarmaya çalışıyorsunuz.
-Hayırolsun diyorum.
  Sonra evde düşünüyorum beynimdeki negatif düşünceleri temizleyip pozitif düşünceleri çoğaltınca rüyalara olumlu görüntüler olarak giriyorum herhalde dedim. Hep böyle olumlu rüyalarda olumlu görüneyim inşallah.

4 yorum:

  1. Bana göre bu rüyalar gerçek yaşantınıza güzellikler olarak yansıyacak. Güzel şeyler yaşayacaksınız. Boş rüya değil bunlar. Bence Olcay Hn.la ortak bir piyango bileti alın. Hem de Tam:) Şans parası istemem diyorsanız da hepsini fakirlere ve biraz da hayvan barınaklarına verebilirsiniz. Bundan büyük mutluluk mu olur:)

    YanıtlaSil
  2. Tavsiyenize uyacağım Asuman hnm. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Hayırlar olsun Sevgicim,
    rüyalar insanın geçmişinle yaşadığı günün karışımının bir parçası derler.
    Çok güzel rüya sanırım birileri dua istiyor.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Nur hnmcım. Rüyalar çok güzel beni hep böyle güzel rüyalarda görsün arkadaşlarım. Sizede güzel rüyalar dilerim...

    YanıtlaSil